Jørn Just ble behandlet med Elmedistraal

Jørn Just har i mange år hatt en blodtrykksforhøyelse som etter firestoffsbehandling har kommet under kontroll. I et forsøk ble preparatet fysiotens seponert, og blodtrykket hans steg fra 150/80 til 190/80.

Etter start med Elmedistraal så vi et blodtrykksfall til 155/95, vi forsøkte deretter å seponere preparatet carduran, med blodtrykksstigning til 195/105 som resultat. Denne stigningen kunne ikke nøytraliseres med Elmedistraal, og vi måtte gjenoppta carduran-behandlingen. Dette lille forsøket synes å vise at Elmedistraal har hatt en viss blodtrykkssenkende effekt hos Jørn Just.

Jørgen Schierup, alm.praktiserende lege i Vrensted.

 

Hurra, nå kan jeg sove!

Hei, jeg heter Eva Nielsen og bor i Gistrup. Jeg er en kvinne på 48 år, og de siste 20 årene har jeg hatt hodepine hver dag når jeg står opp. De siste 10 årene har jeg også
vært plaget av urolige ben, og har sittet oppe til langt ut på natten mange ganger fordi smertene gjorde at jeg ikke falt til ro i sengen. Jeg merket bedring allerede etter første gangen jeg prøvde Elmedistraal-apparatet. Etter at jeg har brukt Elmedistraal V. 20 ganger, holder jeg det nå ved like ved å bruke apparatet én–to ganger i uken.
Resultat: Jeg sover om natten igjen, jeg har ikke hodepine lenger, jeg har fått mer overskudd, og de daglige smertene er forsvunnet. Best av alt: Jeg har ikke opplevd noen bivirkninger.